újranyitás

2020.09.18. 07:04

Napokon belül kinyit a Buborék

Három hétig tart zárva a Gyémánt Fürdő, mert felállították a medence fölé a sátrat. A nyitás után is rendszeresen fertőtlenítenek.

R.V.

Több millióba is kerülhet a helyreállítás

Fotó: Dallos István

Felállították a Gyémánt Fürdő sportuszodája feletti sátrat. A hideg idő közeledtét jelző buborék felhúzását fontos munkafolyamatok előzték meg: a medencéket leengedték, kifertőtlenítették, valamint elhelyezték a hőszigetelő fóliákat és a világítást is beüzemelték. Kugler László, az intézmény ügyvezetője elmondta: a víztechnológiai előkészítéseket befejezték, az újratöltött medencék vízmintáit a mai nap folyamán veszi le az akkreditált labor, melynek eredményei jövő hét csütörtökön érkeznek meg.

Az uszoda változatlan módon, a mindenkor érvényes hatósági szabályokkal üzemel majd, de ha adott esetben központi döntések születnek a járványhelyzettel kapcsolatban, a fürdő azokat azonnal érvényesíti. Addig is, az eddigieknek megfelelően, rendszeres fertőtlenítés lesz érvényben. Az intézményvezető elmondta: a nyitás tervezett menetrendjét tartva az uszoda jövő hét szombaton nyitja meg kapuit a lakosok és a sportolók előtt, az aktuális pályabeosztás a honlapon érhető el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában