induló tanév

2020.08.24. 12:15

Olvasóink többsége már a nyár közepén beszerezte a szükséges tanszereket

Megkérdezett olvasóink többsége nem várta meg az akciókat és nem hagyta utolsó pillanatra a bevásárlást, már nyár közepén beszerezték a tanszereket.

Kemma.hu

Nyíregyháza, 2016. augusztus 11. Egy anyuka lányával tanszereket vásárol a szeptemberi tanévkezdéshez egy papír-írószer üzletben, Nyíregyházán 2016. augusztus 11-én. :

Forrás: MTI Fotó

Fotó: Balázs Attila

Már csak napok vannak hátra a szünidőből és kezdetét veszi az új tanév. A nyár utolsó heteiben, napjaiban nem csak a gyermekek szákíze „keserű”, ha az iskolára gondol, hanem a szülők számára is megkezdődik a nagy fejtörő és rohanás a megfelelő tanszerek beszerzése miatt. Legutóbbi szavazásunk során arra voltunk kíváncsiak, hogy beszerzésre kerültek-e már ezek a bizonyos eszközök, felszerelések.

Olvasóink többsége (21 százalék) válaszolt úgy, hogy családjukból már kiszálltak a fiókák, nincs iskolás korú gyermek a családban, így ez a teher elhárul. A megkérdezettek 51 százaléka mondta azt, hogy ők bizony nem hagyták az utolsó pillanatokra ezt a fontos bevásárlást és már nyár közepén készen álltak az iskola szeptemberi kezdésére. Olvasóink 14 százaléka vadássza és várja a nyár végi akciókat, hogy a lehető legmegfelelőbb áron juthasson a szükséges kellékekhez. A válaszadók 14 százaléka pedig az utolsó hétre hagyja a besárlást, addig is kiélvezve a pihenést.

[eweb-voting id="2857130"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában