Személyiségfejlesztés

2020.07.16. 13:30

Tréninggel adnak önbizalmat a nőknek Esztergomban

Személyiségfejlesztő tréninget indít a héten az Otthon Segítünk Alapítvány Esztergomban.

Pöltl Oxi Zoltán

Forrás: 24 Óra

Fotó: Pöltl Zoltán

A július 17-én startoló ingyenes program célja az önbizalom erősítése. A tizenhét éve működő alapítvány által kiadott sajtóanyag szerint erre az álláskeresésnél lehet nagy szükség. A programot szervezők kiemelték, hogy a foglalkozások célja az Esztergom járásban élő aktív korúak családi és magánéleti, családi szerepeinek, és a munkavállalásban betöltött szerepének megerősítése.

A tréninget a kereskedelmi- és iparkamara Deák Ferenc utcai házában tartják júliusban, 17-én, 18-án, 23-án, 24-én és 25-én, minden alkalommal 16 órától 21 óráig, szombati napon 9-től 14 óráig. A foglalkozásokat Lukács Anikó tréner vezeti, akinek irányításával a résztvevők feltérképezhetik saját képességeiket, megerősíthetik kompetenciáikat, illetve fejleszthetik az eddig eredményeik alapján az önértékelésüket és növelhetik önbizalmukat. Az Otthon Segítünk Alapítványt az esztergom.otthonsegitunk.hu oldalon vagy facebookos felületükön lehet elérni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában