Strandok Éjszakája

2020.07.23. 20:53

Péntektől már éjszaka is strandolhatunk Esztergomban

Esztergom is csatlakozik a Strandok Éjszakája országos programsorozathoz, melyben a királyváros Szent István Strandfürdője vesz részt.

Pöltl Zoltán

Forrás: 24 Óra

Fotó: Pöltl Zoltán

Július 23-i képviselő-testületi ülésén hozott döntésével Esztergom is csatlakozik a Strandok Éjszakája országos programsorozathoz, melyben a királyváros Szent István Strandfürdője vesz részt. Az ülésen ellenzéki részről elhangzott az a lakossági aggály, hogy a belvárosban található intézmény új szolgáltatása zavarhatja az ott élők esti nyugalmát.

Hernádi Ádám polgármester rámutatott, hogy a város turisztikai attrakciói sorát gyarapító éjszakai fürdő szolgáltatás alkalmi lesz, kéthetente várja az érdeklődőket. Heer Lajos a strand igazgatója hozzátette, hogy a 20 órától 24 óráig tartó éjszakai fürdőzésért külön kell jegyet váltani 2500 forintért, a pénztár 23 óráig lesz nyitva, így az utolsó órában érkezőknek már nem kell jegyet váltaniuk.

Az éjfélig igénybe vehető lehetőségnél büfé is üzemel majd, a strandolókra pedig, miként a nappali időszakban, az éjszakai fürdőzés alkalmával biztonsági őr és úszómester, valamint kiszolgáló személyzet felügyel. A speciális nyitvatartási időben a strandon nem lesz koncert vagy más zeneszolgáltatás, így a fürdőzők csobbanásain túl nem keletkezik nagyobb zaj a belvárosi, szabadtéri fürdőhelyen. Az első Strandok Éjszakája Esztergomban július 24-én, pénteken lesz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában