koronavírus

2020.06.11. 19:27

Oroszlányi cégek szigorítottak a biztonsági óvintézkedéseken az elhunyt férfi halála miatt

Szigorúbb óvintézkedéseket vezetnek be oroszlányi cégeknél, miután egy harmincas éveiben járó férfi elhunyt.

Kemma.hu

Budapest, 2020. prilis 21. A kormany.hu ltal kzreadott kpen vdfelszerelst visel orvos a koronavrussal fertztt betegek fogadsra kialaktott rszlegen az Orszgos Kornyi Pulmonolgiai Intzetben 2020. prilis 21-n. MTI/kormany.hu/rvai Kroly

Forrás: MTI / kormany.hu

Fotó: Árvai Károly

A kormányzati tájékoztató adatai szerint vizsgálatot indítanak annak a harmincas éveiben járó férfinek az ügyében, aki a napokban hunyt el. A férfinek a rendelkezésre álló információk szerint nem volt alapbetegsége. Müller Cecília országos tisztifőorvos szerint ritkán, de előfordul, hogy rendkívül gyorsan zajlik le a betegség. Hozzátette: az elhunyt környezetében azonnal elvégezték a kontaktkutatást a népegészségügyi szakemberek.

Az oroszlányi önkormányzat a honlapján arról ír, hogy az elhunyt az egyik oroszlányi gyárban dolgozott. Az érintett gyárral közvetlen kapcsolatban álló helyi cégek újra elrendelik a szigorúbb óvintézkedéseket a dolgozók egészsége és biztonsága érdekében. Így ismét kötelező lesz a maszkok viselése és akiknek a munkavégzése nem tartozik közvetlenül a termeléshez, azok részére az igazgatók engedélyezik a home office-t. A gyakori érintkezés miatt, igyekeznek megszervezni a dolgozók és a partnerek személyi állományának koronavírus tesztelését.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában