jobban tanítani

2020.01.21. 13:45

Pályázat segíti a pedagógusképzést a Selye egyetemen

A Selye János Egyetem Tanárképző Kara projektet indít „Tanuljunk jobban tanítani!” címmel, egy vissza nem térítendő pályázati támogatás segítségével.

K. D.

Forrás: Shutterstock

Fotó: GagliardiPhotography

Tanuljunk jobban tanítani! projektet indít az idei évben az észak-komáromi Selye János Egyetem Tanárképző Kara. A kar Befektetési és Informatizációs Kormányalelnöki Hivatalhoz benyújtott pályázata sikeresnek bizonyult, és a pályáztató a programra vissza nem térítendő támogatást ítélt meg.

Az egyetem legnépesebb kara az elnyert támogatással javítani kívánja a hallgatók szakmai gyakorlatának körülményeit és színvonalát. Ennek a projektnek a keretein belül szakmai anyagok is készülnek majd az egyetemi oktatók, a gyakorlati oktatásba bevont tanárok és a hallgatók számára. A támogatott programban 500 nappali tagozatos egyetemi hallgató és 80 gyakorlati oktatásba bevont tanár vesz részt. A projektnek köszönhetően az egyetem eddigi 35 oktatási intézményből álló gyakorló intézményi hálózata több iskolával bővül.

A kar és az ott tanulók fejlődését szolgálja a pályázati támogatás, hiszen nem csupán az egyetem és gyakorló intézményei együttműködését teszi szorosabbá, hanem a gyakorlati oktatás erősítésével a jövő pedagógustársadalmát is felkészültebbé teszi.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában