díjazták a munkát

2019.09.01. 09:47

Elismerte dolgozói munkáját a T-szol

Megtartotta törzs­gárda ünnepségét a T-szol Csoport, ahol többéves kitartó munkájukért díjazták dolgozóikat.

Szabó Klaudia

A T-Szol elismerte dolgozói munkáját

Forrás: 24 Óra

Fotó: Zantleitner Ingrid

Schmidt Csaba polgármester a T-Szol ünnepségén köszöntőjében elmondta, nemcsak az épített értékeket kell megőriznünk, hanem a hűséget is, az összefogás képességét, amelyek nélkül nem lehet sikerre vinni a kemény munkát.

− A város mindig a kemény munkára tudott építeni, ami adta a lehetőséget a sikerhez − tette hozzá a megyeszékhely első számú vezetője.

A T-Szol elismerte dolgozói munkáját (Fotó: Zantleitner Ingrid/ 24 Óra)

Marján György, a T-szol Zrt. vezérigazgatója kiemelte, hogy az igazgatóság úgy döntött, ne csak a hűségjutalmat vezessék be, hanem a törzs­gárda programot is.

− Ezúttal szeretnénk együtt ünnepelni és látni azokat a kollégákat, akik sokat tesznek a városért. Legyenek ők a példaképek előttünk − fogalmazott Marján György.

Az elismeréseket a Cseri Strand és Élményfürdő Kft., a T-szol Zrt., az Agora Nonprofit Kft., a Tbusz Tatabányai Közlekedési Kft. és a Gazdaságfejlesztő Szervezet Tatabánya Nonprofit Kft. vezetői adták át dolgozóiknak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában