voks

2019.09.10. 06:27

A Brigetio tarolt a megyei fürdők között

Eddigi legjobb eredményét érte el a Brigetio Gyógyfürdő az év fürdője szavazáson.

K. D.

A cápát rendesen kifárasztják a Brigetioban

Forrás: 24 Óra

Fotó: Nagy Tamás

A termalfurdo.hu idén is arra volt kíváncsi, hogy melyek hazánk legnépszerűbb fürdői. Az immár ötödik alkalommal megrendezett internetes voksoláson a komáromi Brigetio Gyógyfürdő eddigi legjobb eredményét érte el.

– A feltörekvő regionális fürdők kategóriában megyénkben az első, országosan pedig a hatodik helyet sikerült megszereznünk a szavazáson – mondta Radics Török Tímea marketingvezető.

– A versenyre több mint százötvenháromezer voks érkezett. Az elmúlt években a győztesek már augusztus elején átvették a vezetést, de volt, hogy azonnal az élre álltak, idén azonban végig nagy volt a verseny, kiélezett volt a küzdelem, végül szoros eredmény is született. Köszönjük valamennyi kedves vendégünknek a támogatást, akik szavazatukkal, közösségi oldalon tett megosztásaikkal hozzásegítettek minket ehhez a kiváló eredményhez. Nagyon sokat jelent számunkra ez az elismerés.

Az internetes portál közzétette a megyei listákat is. Nálunk a második helyén a tatabányai Gyémánt Fürdő végzett, az esztergomi Aquasziget pedig harmadik lett. Ezeket a tatai Fényes Fürdő, valamint a komáromi WF Szabadidőpark követte a sorban. Azt is érdemes tudni, hogy ebben az esztendőben Az év fürdője a Harkányi Gyógy- és Strandfürdő lett, a legjobb regionális fürdő elismerést országosan a makói Hagymatikum érdemelte ki, míg a helyiek kedvenc fürdője díjat a Miskolctapolcai Strandfürdőnek ítélték oda a szavazók.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában