egészséges életmód

2019.08.28. 11:30

Rubint Rékával izzadhattak a tatabányaiak a városi egészségnapon

Az Árpád térre kilátogatók szűrővizsgálatokon vehettek részt és aki affinitást érzett magában az Rubint Rékával is tornázhatott közösen.

K. D.

Az Árpád térre kilátogatók szűrővizsgálatokon vehettek részt és aki affinitást érzett magában az Rubint Rékával is tornázhatott közösen.

Forrás: 24 Óra

Fotó: Zantleitner Ingrid

Városi egészségnapot szervezett a Vértes Agorája az Árpád téren vasárnap. Bár az időjárás változékonynak bizonyult, a csapadék sem szegte kedvét a megyeszékhely lakóinak.

A megnyitón Schmidt Csaba polgármester köszönetet mondott a tatabányai Szent Borbála Kórház orvosainak, ápolóinak, akik a szűrővizsgálatok (például látásteszt, koleszterin- és vércukorszintmérés, prosztataszűrés) mellett előadásaikkal és tanácsokkal segítették a résztvevőket abban, hogy egészségesebb életet élhessenek.

A mozgásra is hangsúlyt fektettek a rendezvény szervezői, többféle torna, zumba várta a sportolni vágyókat, délután pedig Rubint Réka is megérkezett az eseményre, aki félórás kemény edzéssel dolgoztatta meg az izmokat. A személyi edző úgy fogalmazott, az országot járva úgy tapasztalja, egyre többen sportolnak. Hozzátette, sokan azt gondolják, a fogyás érdekében kell csak edzeni, pedig a mozgás öröme ennél sokkal fontosabb.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában