nehéz helyzetben a család

2019.05.07. 17:30

Michael Jackson fogadott magyar fiának szerveznek jótékonysági koncertet Tatabányán

Farkas Tamás évekkel ezelőtt, kicsi gyermekként lett Michael Jackson mentoráltja, amikor a popkirály májtraszplantációjának és utókezelésének az 50 milliós költségét vállalta át. Most a tatabányai rockbanda, a Jackson Criminal szervez jótékonysági koncertet Tamás nehéz helyzetben lévő családjának.

Sugár G.

Farkas Tamásnak és családjának szervez jótékonysági koncertet a tatabányai rock banda, a Jackson Criminal. Tamás gyermekként volt Michael Jackson támogatottja.

Forrás: Beküldött fotó

Jótékonysági koncertet szervez május 11-én a Roxxyban a Jackson Criminal rock együttes. A Michael Jackson dalokat rockos feldogozásban játszó népszerű tatabányai banda Farkas Tamásnak és családjának szeretne ezzel a koncerttel segíteni.

Farkas Tamás évekkel ezelőtt, kicsi gyermekként lett a popkirály mentoráltja, amikor súlyos betegségének, májtraszplantációjának és utókezelésének az 50 milliós költségét vállalta át. Azóta sok év telt el, s a Farkas család ma Miskén él, Bács-Kiskun megyében, nagyon nehéz körülmények között. Két gyermekük is beteg, így Tamásnak fel kellett mondania a munkahelyén. Ezért állt melléjük a Jacko hagyományokat őrző tatabányai rockbanda.

Május 11-én, szombaton tartják jótékonysági rock koncertjüket, amelynek teljes bevételét a családnak ajánlják fel. Ezen kívül arra biztatják a rajongókat, hogy hozzanak magukkal olyan tárgyakat, ruhákat, eszközöket, amelyeket Tamás 5 éves kislánya és az 5 hónapos kisfia tud használni a mindennapokban. Az este folyamán egy támogatói pólót is áruba bocsátanak, s a banda logójával ellátott dobverőket is meg lehet vásárolni a helyszínen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában