sportnap

2019.04.05. 07:00

Mindenki igazi győztesnek érezhette magát az Éltesben

Sport és egészségmegőrző napot rendeztek a tatabányai Éltes Mátyás Iskola tornatermében. A megye minden pontjáról érkeztek vendégek a sportnapra.

S. G.

A sport és egészségmegorzo napon sok díjat osztottak ki a résztvevok közöt

Forrás: 24 Óra

Fotó: Sugár Gabi

A Fogyatékkal Élők Komárom-Esztergom Megye Sportszövetsége (FÉKEMSZ) tavaszi sport és egészségmegőrző napot tartott az Éltes Mátyás Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény, Általános Iskola, Szakiskola és Készségfejlesztő Iskola tornatermében.

A megye minden pontjáról, sőt Pannonhalmáról is érkeztek vendégek, s csaknem százötvenen próbálhatták ki magukat a különféle sportágakban. Volt asztali csörgőlabda, vaksakk, kosárlabda, íjászat, korongdobás, kapura rúgás, valamint összemérhették tudásukat asztaliteniszben és boccia pályán is a jelentkezők.

A kellemes hangulatú délelőtt után a díjátadáson Schmidt Csaba polgármester örömét fejezte ki, hogy Tatabányán vannak olyan szervezetek, amelyek felvállalják ezeknek a programoknak a szervezését, ahol mindenki győztesnek érezheti magát. A barátságos találkozó díjak átadásával zárult.

Az asztaliteniszben a legjobb teljesítményt nyújtotta: Triebl Ferenc András és Tvarosek Panna. Az ÁHI Jóga Egyesület versenyein a legügyesebbek voltak: tekében Jónás Gergő, Seregi Kristóf és Lisztes Kristóf.

Kapura rúgásban Bagi József, Ábrahám Richárd és Rózsa László. Korongdobásban Horváth Istvánné, Halma Tamás és Rostás Richárd. Íjászatban Gács László, Horváth István és Dobra Dániel.

Az íjászat összesített versenyén jól teljesített: Bakos Henriett, Dékány Zsuzsanna, Tamkovics Melissza, Rostás Richárd, Helmes Imre, Moravcsik József, Kirschner Dávid, Fliszár Arnold, Takács Csaba, Csontos Gergő Zsolt, Vacláv Zsolt és Turza Károly. A FÉKEMSZ különdíjasai lettek a tatai és a kömlődi gyermekotthon lakói.

A sport és egészségmegőrző napon sok díjat osztottak ki a résztvevők közöt (Fotó: Sugár Gabi / 24 Óra)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában