fotóverseny

2019.01.12. 15:30

Az idén is keressük az év ifjú párját

Ti is 2018-ban esküdtetek? Szuper fotóitok készültek? Szeretnétek egy szenzációs utónászutat nyerni? Töltsétek fel saját esküvői fényképeteket, szerezzetek minél több szavazatot, hogy megnyerhessétek a szuper nyeremények egyikét.

Kemma.hu

A kemma.hu és a 24 Óra fotópályázatára várjuk minden Komárom-Esztergom megyei pár jelentkezését, akik 2018-ban mondták ki a boldogító igent. Játékunkban a legtöbb szavazatot gyűjtők értékes ajándékokat nyernek. Legyünk, legyetek szerelmesek! Mutassátok meg országnak-világnak, hogy ti vagytok a legszebbek, a legjobbak! Mutassátok meg a boldogságotokat az egész megyének!

Töltsétek fel fotótokat Az év párja oldalunkra, majd kampányoljatok magatok mellett. Osszátok meg a közösségi oldalakon fotótokat, mozgósítsátok szavazásra a rokonokat, barátokat, a fél világot, hogy játékunk lezárása után élvezhessétek a nyereményeiteket!A verseny győztese az lesz, aki a legtöbb szavazatot (lájkot) kapja kapja a beküldött fotóra. Szavazni a szavazás gombra kattintva lehet a feltöltött fotó kiválasztása után.

A nyeremények

A verseny fődíja egy utónászút a badacsonyi Hotel Bonvino Wine & Spa szállodában wellnesshasználattal. A 2 fő részére és 2 éjszakára szóló ajándékutalvány félpanzióval, wellnesshasználattal és 3 tételes borkóstolóval 2019. január 16–június 21. és augusztus 25–december 22. között használható fel, akár hétvégén is. 2. hely: gyertyafényesvacsora- utalvány 2 fő részére 15 000 forint értékben. 3. hely: gyertyafényesvacsora-utalvány 2 fő részére 10 000 forint értékben. Eredményhirdetés: 2019. január 15. 11:00.

És akkor a szabályok: csak Komárom-Esztergom megyében állandó lakcímmel rendelkező, 2018-ban házasodott személyek nevezhetnek. Minden játékos egy képpel nevezhet, utólagos módosításra, képcserére nincs lehetőség. A nevezésnél a feltöltött fotóhoz meg kell adni a pár tagjainak keresztnevét, lakhelyét. A feltöltött fotókra feltöltés után azonnal lehet szavazni. Természetesen nem tiltott, hogy a pályázó a saját közösségi oldalán is népszerűsítse saját fotóját és szavazásra biztassa ismerőseit. Viszont a népszerűsítésnél nyereményjátékot indítani tilos.

A beérkezett fotókat minden esetben ellenőrizzük, a szabályok be nem tartása pedig azonnali kizárást von maga után. A képeket feltölteni a kemma.hu játékfelületén lehet, a szavazás lezárásáig (2019. január 13., 23.59) lehet. Szavazni bejelentkezett Facebook-felhasználóként lehet, egy képre a játék során egy szavazat adható.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában