best of 2018

2018.12.31. 09:28

Visszamentek a Bridgestone-ba, aminek a szerelmüket köszönhetik

Esküvői fotózás helyszínéül választotta egy fiatal pár a Bridgestone tatabányai abroncsgyárát. A pár választása azért esett erre a fotózás szempontjából rendhagyó helyszínre, mert maguk is Bridgestone-dolgozók voltak, itt ismerték meg egymást négy évvel ezelőtt.

Kemma.hu

Ancsi és Gábor egyik fotója

Forrás: Beküldött fotó

Szeptemberben mutattuk be Ancsit és Gábort, akik a Bridgestone-nak köszönhetően találkoztak. Ancsi a beszerzési osztályon dolgozott, Gábor pedig a gyártás területén, folyamatmérnökként. Alig 150 méterre volt az irodájuk egymástól, de mégis hamarabb hallották, mint látták egymást.

A találkozás után barátság alakult ki közöttük, hónapokkal később pedig komolyra fordult a kapcsolatuk. Gábor végül három évvel később, tavaly nyáron kérte meg Ancsi kezét. Hogy kinek jutott eszébe a Bridgestone tatabányai üzeme, mint esküvői fotózási helyszín? „Gábornak” – vágják rá egyszerre. Miután Gábor „elültette a gondolatot”, a kérést Ancsi egyeztette Topolcsik Melinda igazgató asszonnyal, aki azonnal igent mondott a fiatalok kérésére.

Ancsi és Gábor egyik fotója
Fotó: Beküldött fotó

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában