karácsony

2018.12.25. 11:30

Mintegy négyszáz ácsi idős ünnepelt együtt: ajándékcsomaggal és műsorral kedveskedtek nekik

Évek óta hagyomány Ácson az idősek karácsonya elnevezésű esemény, amelyre a városvezetés azokat a helyieket várja, akik betöltötték a hetvenedik életévüket.

N. T.

Forrás: 24 Óra

Fotó: N. T.

Az önkormányzat ugyanis minden évben megrendezi ezt az ünnepséget a városi sportcsarnokban. Ilyenkor egy ajándékcsomaggal és egy ebéddel kedveskednek a szervezők, valamint közös együttlétre és éneklésre hívják össze Ács idősebb korosztályát.

A pénteki eseményen dr. Szentirmai István polgármester köszöntötte a jelenlévőket, köztük Czunyiné dr. Bertalan Juditot, a térség országgyűlési képviselőjét és Molnárné dr. Taár Izabellát, a Komáromi Járási Hivatal vezetőjét.

Soós Piroska, a rendezvény szervezője elmondta, hogy a korábbi évekhez hasonlóan több mint nyolcszáz meghívót küldtek ki és mintegy négyszázan el is jöttek az eseményre.

– Az idei csomag tésztát, lisztet és kolbászt, valamint szaloncukrot is tartalmazott – emelte ki Soós Piroska. Az egybegyűlteknek a helyi óvodások és iskolások műsorral kedveskedtek, valamint a Voices Társulat is közreműködött.

A sportcsarnokban ajándék és ebéd is várta az időseket (Fotó: N. T. / 24 Óra)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában