elhivatottság

2018.11.16. 10:40

Nyergesi szociális munkásokat is kitüntettek

A szociális munka napja alkalmából számos helyen köszöntötték a területen dolgozókat. Nem volt ez máshogy Nyergesújfalun sem.

F. K.

A szociális munka napja alkalmából rendezett városházi ünnepségen Fleith Péterné önkormányzati képviselő köszönte meg a szakterületen dolgozók odaadó munkáját. A Magyar Egészségügyi Szakdolgozók Kamarája (MESZK) a szociális ágazatban ténykedő egészségügyi szakdolgozók kiemelkedő munkája elismeréseként megyénként egy-egy oklevelet adományoz a szociális munka napján.

Ezt az elismerést szűkebb hazánkban a Horváthné Károly Anikó vezetésével működő nyergesi Szent Mihály Idősgondozási Központ vezető ápolója, Herczeg Judit vehette át Menner Lászlónétól, a MESZK esztergomi szervezete alelnökétől.Mint elhangzott, a tizenkilenc éve az intézményben dolgozó Judit sokat tett azért, hogy a csapat a megyében az elsők között kapott engedélyt egészségügyi tevékenységre. Szakmai tudását hatékonyan kamatoztatja a gondozottak mindennapos fizikai, egészségügyi ellátása során. A Kernstok-iskola színjátszóköre két diákja, Vecsernyés Áron és Balajti Balázs vidám jelenetben jelezte a támogatásra várók gondjait.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában