nemes gesztus

2018.10.05. 11:46

Az idősek tiszteletére operettslágerekkel is készültek Dorogon

Ismét rendhagyó műsort szervezett a dorogi önkormányzat a nyugdíjaskorúak számára.

W. P.

Ismét rendhagyó műsort szervezett a dorogi önkormányzat a nyugdíjaskorúak számára.

Fotó: Walczer Patrik/ 24 Óra

A Dorogi József Attila Művelődési Házban dr. Tittmann János polgármester köszöntötte a megjelenteket. Beszédében kiemelte, hogy a tárgyi értékek mellett a város számára ugyanolyan fontosak az idősek is, akik tartalmas életükkel és az általuk elvégzett munkával jelentősen hozzájárultak a település fejlődéséhez. A köszöntő után Dancs Annamari és Laki Péter, a Budapesti Operettszínház énekesei léptek a színpadra, akik a műsor főszereplőiként köszöntették a vendégeket.

Az előadópáros kezdésként Kálmán Imre Csárdáskirálynő című operettjének néhány énekét idézte fel, majd Ábrahám Pál szerzeményei után együtt énekelték a közönséggel a Jön-e velem nagysád shimmyt járni? című híres operettdalt is. Az elhangzott szerzemények mellett a Kovács-Darnót Renáta és Kiss Csaba páros is színpadra lépett, akik különböző táncok koreográfiáit mutatta be a nyugdíjasoknak.

Zárásként finomságokkal a szervezők vendégelték meg a rendezvény résztvevőit.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában