találkozó

2018.09.19. 06:47

Únyi öregdiákokat várnak a találkozóra

A tavalyi sikeres „össznépi” osztálytalálkozó után a szervezők hasonló szép élmények reményében rendezik meg november 3-án az Únyi Általános Iskola 1940 és 1965 között született egykori diákok találkozóját.

W. P.

A néhány évvel ezelőtt indult kezdeményezés már akkoriban is rendkívül népszerűnek örvendett, még az egykori pedagógusok is meglátogatták az időközben felcseperedett egykori diákokat, akik fényképekkel közösen idézték fel az iskolai élményeket. A találkozó hírére még azok a volt diáktársak is szép számmal visszalátogatnak a közösségbe, akik a bizonyítvány megszerzése után az ország legkülönbözőbb pontjain folytatták tovább az életüket.

A szervezők mellett helyiek is kiveszik a részüket a feladatokból, hiszen a régi mesékhez hasonlóan egymásnak adják tovább a találkozó üzenetét. Remélik, hogy idén is megtelik a művelődési ház terme, ahol együtt idézhetik fel a kedves emlékeket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában