elismerés

2018.09.15. 07:02

Dr. Molnár Attila lett az Év polgármestere

Szeptember 14-én, Hajdúszoboszlón adták át az elismerést a Városi polgármesterek randevúja elnevezésű tanácskozáson, ahol idén Dr. Molnár Attila (Fidesz-KDNP) vehette át a díjat.

Nagy T.

Dr. Molnár Attila (jobbra) veszi át a díjat Dukai Miklóstól

Forrás: MTI

A díjátadón Dukai Miklós, a Belügymisztérium önkormányzati helyettes államtitkára azt mondta: Magyarországon a települési önkormányzatok kulcsfontosságú szerepe, hogy közösségeket hozzanak létre, s értékeket teremtsenek e közösségekben.

Dr. Molnár Attila (jobbra) veszi át a díjat Dukai Miklóstól
Fotó: MTI

Dr. Molnár Attila a díjátadó után köszönetet mondott mindazoknak, akik szavaztak rá. A komáromiaknak és a környékbelieknek is, kiemelve külön az észak-komáromiakat.

– Úgy gondolom, hogy ez az elismerés egy közösségnek szól, hiszen egy csapatmunka van emögött. Ez a díj Komárom közösségéé. Tulajdonképpen azé az összefogásé, amit a komáromiak hosszú évek óta megtettek, és ennek is köszönhető, hogy a város Európa egyik legdinamikusabban fejlődő települése – emelte ki a polgármester.

Hozzátette: soha nem látott fejlesztések valósulnak meg jelenleg a városban, ilyen például a Csillag erőd felújítása és az új Duna-híd építése. Emellett kitért arra is, hogy idén nemcsak az ország tortája lett komáromi, hanem polgármestere is, így minden adott ahhoz, hogy mindenkit szívesen lássanak Komáromban, ahol biztosan egy élhető és szerethető kisváros fogadja őket.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában