önkormányzat

2018.09.11. 06:13

Fogas kérdésben is döntött a nyergesi testület

A képviselő-testület legutóbbi ülésén az I. számú fogászati körzet mellett a turizmus is terítékre került.

F. K.

Nyergesújfalu képviselő-testületi tagjai legutóbbi, a városházán tartott ülésükön többek közt egyhangú szavazással arról döntöttek, hogy a bérjellegű kifizetésekhez egyszeri 1,5 millió forintot utalnak át a Dorog és Térsége Turizmus Egyesületnek.

Az önkormányzat az elmúlt év júliusában egy évre szóló támogatási szerződést kötött a város, illetve Bajót, Lábatlan és Süttő turisztikai fejlesztése céljából az egyesülettel. A helyi stratégiai, cselekvései programok végrehajtása elkezdődött, már folyamatban van konkrét termékcsomagok fejlesztése, programok szervezése. A speciális szakértelmet igénylő feladatok megoldásához a polgármesteri hivatalban nincs „munkaerő-felesleg”.

Az ülésen szintén egyhangú döntés született arról, hogy az I. számú fogászati körzetre vonatkozóan, a megfogalmazott feltételek megléte esetén, az önkormányzat feladat-ellátási szerződést kíván kötni a Végh Fogászati Kft.-vel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában