amerikai autók

2018.08.11. 11:10

Úgy füstölt „KITT” tesója Komáromban, hogy el se hiszed (videó)

Elkezdődött a 17. Nemzetközi Amerikai Autós Fesztivál pénteken a Monostori erődben. A napokban több száz autó érkezett Komáromba, hogy részt vegyen ezen a nem mindennapi eseményen.

N. T.

Elkezdődött a 17. Nemzetközi Amerikai Autós Fesztivál a Monostori erődben.

Fotó: Nagy Tamás/24 Óra

A pénteki autóbemutató után a gumifüstverseny volt a középpontban, ahol a résztvevők nem kímélték sem autóikat, sem a gumikat. Amerre a szem ellátott, gumifüst szállt és gumidarabok repültek, amit a közönség láthatóan élvezett.

Itt még Michael Knight autójának, KITT-nek a „tesója” is megmutatta magát. A sorozat ikonikus járgánya egy átalakított Pontiac Trans Am volt, és egy ilyen járgány is füstölte a gumikat a bemutatón.

A versenyt Low Rider Show és Big Foot bemutató követett, majd a Közép-Európai Bikarodeó elődöntője következett, ahol a résztvevők látványos küzdelmet vívtak a több mint 100 kilós bikákkal. Szombaton 13 órakor rajtol a hagyományos autós felvonulás az erődből, amelyen csaknem 800 amerikai autókülönlegesség vonul végig Komárom utcáin. A felvonulás után rendezik meg az erődben a leghangosabb autók versenyét, emellett szlalomversennyel is készülnek a szervezők. 18 órakor kezdődik a Közép-Európa Bika Rodeó Bajnokság döntője. Az est hangulatfelelőse pedig Nagy Feró és a Beatrice lesz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában