Bana

2018.06.22. 16:42

Az új sófalat is átadták a Bóbita napon

Rendőr- és tűzoltóautó bemutató, valamint kalandos feladatok is szerepeltek a banai Bóbita Egységes Óvoda-Bölcsőde gyermek programjai között.

N. T.

A banai óvodások vidám közös játékokon is részt vettek, a különböző bemutatók mellett

Fotó: Nagy Tamás/24 Óra

– Az első napon Bóbita kincses sziget elnevezéssel különböző feladatokat kellett teljesíteniük az óvodásainknak, akik csoportokban bebarangolták szinte az egész települést. A különböző állomásokon egy-egy kulcsot kellett összegyűjteniük és miután mind a hármat megszerezték, kinyithatták a kincsesládát, amely minden apróság számára egy-egy Bóbita logós buborékfújót rejtett – mondta Somogyiné Zeke Tünde, intézményvezető.

A banai óvodások vidám közös játékokon is részt vettek, a különböző bemutatók mellett
Fotó: Nagy Tamás/24 Óra

Hozzátette: a kalandozás mellett a Komáromi Rendőrkapitányságnak köszönhetően kutyás-, az ácsi Önkormányzati Tűzoltóságnak közreműködésével pedig tűzoltóbemutatót is láthattak a gyerekek.

A folytatásban ünnepélyesen is átadják az óvodásoknak azt a sófalat, amely a szülői munkaközösség felajánlásaiból valósult meg a tornaszobában. Az eseményen felavatják a gyerekek Kovácsné Geszterédi Renáta és Kovács Péter képviselők felajánlásából megvásárolt mozgáskotta fejlesztő játékokat is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában