nem adja fel

2018.04.19. 17:40

Mégis a posztján marad Ács polgármestere

Miután egy szavazáson az ácsiak közel 70 százaléka kívánta a maradását, Lakatos Béla úgy döntött, mégsem mond le Ács polgármesteri címéről.

kemma.hu

Forrás: MW

Felveszi a saját maga által ledobott kesztyűt Lakatos Béla, és lemondása helyett inkább befejezné azt, amit Ácson elkezdett. Erről Facebook-posztban tájékoztatta is az ácsiakat.

– Köszönve Abai Szilárd barátom kezdeményezését, ahol több mint 70 százalék szeretné a maradásom és hogy nehogy már megint másoknak kaparásszam a gesztenyét, mégsem mondok le, hanem teljesen felújítom Ácsot, ha már elkezdtem – fogalmaz bejegyzésében a polgármester.

Lakatos Béla még az április 8-i választás estéjén bejelentette: megválik a polgármesteri címtől, miután saját településén a harmadik helyet szerezte meg Czunyiné dr. Bertalan Judit és Tóth Endre mögött, a komáromi választókerületben pedig az ötödik helyre volt elég a kapott voksok száma.

(Nyitókép: archív/MW)

Címkék#Ács

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában