Az év párja 2017

2018.02.14. 19:06

Valentin nap extrákkal: ők biztosan nem felejtik el ezt a napot

A szerelmesek napja alkalmából átadtuk Az év párja fotóverseny díjait. A faiatal párok nemcsak a képeken voltak nagyon boldogok!

kemma.hu

Fotó: Mazán Tibor

Az év párja 2017 versenyünkön rengeteg friss házas mutatta meg, milyen örömteli volt számukra a nagy nap: a játékban összesen 95 házaspár vett részt, akikre a csaknem egy hónap során 12 ezernél is több szavazat érkezett.

Fotós: Mazán Tibor

Módi Viktor és felesége, Sára (középen) egy romantikus hosszú hétvégét tölthetnek el a tatai Old Lake Golf Hotelben, ami mellé hat üveg Ostorosbor Csipke Rozé is illette őket az első helyért. Szabó Ádám József és Szabóné Gyüszi Éva (balra) harmadikként, Horváth Mihály és Horváth-Kerekes Krisztina (jobbra) negyedik helyezettként pedig 2-2 üveg bort vihetett haza.

A verseny második legnépszerűbb párja, Petrőcz Renátó és neje, Szandra nem tartózkodtak a városban, így ők egy másik alkalommal vehetik át nyereményüket, a három palack rozét.

Az ifjú pároknak mégegyszer gratulálunk, és további sok boldogságot kívánunk!

További részletek a csütörtöki 24 Órában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában