praxis

2018.01.02. 20:02

Akár az ön háziorvosa is lehet a Kárpát-medence legjobbja

Címkék#háziorvos

Nyolcadik alkalommal indult útjára „Az év praxisa a Kárpát-medencében” pályázat. Az ajánlásokat május 10-ig lehet beküldeni.

kemma.hu

A pályázatot az Emberi Erőforrások Minisztériuma Egészségügyért Felelős Államtitkársága írta ki, a cél pedig most is ugyanaz, mint az előző években: helyreállítani, erősíteni a háziorvosok és a nővérek megbecsülését, presztízsét.

A szervezők idén is az emberséges és szakmailag is elhivatott gyógyítókra, a példaértékű orvos-beteg kapcsolatokra és a háziorvosok kitartó, szolgálatkész munkájára szeretnék irányítani a szélesebb nyilvánosság figyelmét. A páciensek mellett egyének és kollektívák – kórházak, kórházi osztályok, önkormányzatok, polgármesteri hivatalok, civil szervezetek, szakmai érdekképviseletek – ajánlásait is várják.

A szavazásról a pályázat honlapján, vagy Facebook-oldalán tudhat meg többet. Ha úgy gondolja, hogy háziorvosát és a vele dolgozó nővért mindenképpen megilleti az elismerés, ajánlását május 10-ig küldheti be.

Nyitókép: Shutterstock

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában