öngyilkosság

2018.06.18. 18:40

Öngyilkos lett az idős férfi Tatabányán

Az idős asszony nem jutott be a lakásba, ezért riasztotta a mentőket. Félelme sajnos nem volt alaptalan...

G.D.V.

Fotó: Mazán Tibor/24 Óra

Szörnyű tragédia törte meg a Mártírok úti tömbházak békés nyugalmát hétfő délelőtt. Az egyik négyemeletes mentő- és tűzoltóautó várakozott. Úgy tudjuk az egyik lakásban egy idős férfi öngyilkos lett. A Komárom-Esztergom Megyei Katasztrófavédelem szóvivőjétől, Káli Sándor alezredestől megtudtuk: őket a mentősök riasztották azzal, hogy az egyik lakó bezárkózott a lakásába, ezért a tűzoltókat kérték meg, hogy segítsenek a bejutásban.

Értesüléseink szerint egy idős házaspár férfi tagja zárta magára belülről a bejárati ajtót, majd vetett véget saját életének. Felesége a bevásárlásból hazatérve – miután nem tudott bejutni a lakásba – riasztotta a mentőket. Információnk szerint az aggodalomra minden oka megvolt. Az idős férfit több betegség is gyötörte, korábban stroke-t kapott, és cukorbeteg is volt. Pszichiátriai kezelésben is részesült. A rendőrség megerősítette, hogy hétfő délelőtt a Mártírok utca egyik lakásához riasztották őket.

– A haláleset körülményeit közigazgatási hatósági eljárás keretein belül vizsgáljuk. Az elsődleges adatok szerint idegenkezűség nem merült fel – mondta Gányai Balázs zászlós sajtóreferens.

Ha úgy érzi, hogy bajban van, kérjen segítséget!

Lelki Elsősegély Telefonszolgálatok 116-123

Éjjel-nappal, mobilról vagy vezetékesről hívható, mindkettőről ingyenes

Caritas Lelkisegély Telefonszolgálat 06-80-505-503

Este 6-tól reggel 6-ig, vezetékesről hívható, ingyenes

Kék vonal (gyermek- és ifjúsági telefonszolgálat) 116-111

Éjjel-nappal, vezetékesről hívható, ingyenes

 

Címkék#Tatabánya

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában