Ítélet

2024.06.11. 11:50

Áruház parkolójában rongált sorompót a begőzölt férfi +videó

Hiába vett parkolójegyet a férfi a tatabányai áruház parkolójában, a sorompó nem nyílt fel. Rongálás miatt állították bíróság elé a sofőrt.

Kemma.hu

A Tatabányai Törvényszék tájékoztatása szerint a Tatabányai Járásbíróság 1 évre próbára bocsátott, valamint kötelezte a sértett kárának megfizetésére ítélte azt a férfit, aki egy tatabányai áruház parkolójának sorompóját rongálta meg. A rongálással 111 ezer 523 forint kárt okozott. Dr. Horváth Sándortól, a megyei főügyészség szóvivőjétől megtudtuk, hogy az elsőfokú ítélet jogerős, azt az ügyész, vádlott és védő is tudomásul vette.

Rongálás miatt került bíróságra a sofőr ügye
Rongálás miatt került bíróságra a sofőr ügye
Forrás: Magyarország Ügyészsége

A rongálás miatt a sorompó meghajlott

A férfi április 2-án a tatabányai áruház parkolójának bejáratához érkezett autójával. Miután észlelte, hogy a parkolóba belépést biztosító jegykiadó automatából megváltott jegyvásárlás ellenére nem nyílt ki a sorompó. Kiszállt, és a belépő kapuként szolgáló sorompót alulról, két kezével megragadta és lentről felfelé irányuló mozdulattal megrántotta, amelytől a sorompó karja meghajlott. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában