Agresszió

2024.05.22. 06:30

Videó: két nyugdíjast vert meg egy parkolóban, csak mert nem kapott elsőbbséget

A szlovák férfinak teljesen elgurult a gyógyszere. Két idős emberrel állt neki dulakodni, mert nem kapott elsőbbséget egy komáromi áruház parkolójában.

Kemma.hu

A Komáromi Járásbíróság május 22-én tart tárgyalást annak a szlovák férfinak az ügyében, aki megtámadott két idős embert egy komáromi parkolóban, mert nem kapott elsőbbséget. Testi sértés bűntette ellene a vád. A jelenetet kamera rögzítette.

A vádirat szerint, és mint arról korábban beszámoltunk, a sértettek 2023. február 26-án a komáromi áruház parkolójában nem adták meg az elsőbbséget a gépkocsival közlekedő szlovák állampolgárságú férfinak, aki emiatt dühbe gurult.

A férfi feldúlt állapotban kiszállt az autójából, majd a neki háttal az üzlet felé sétáló 66 éves nő után szaladt, akinek először felhúzta a fejére a kabátja kapucniját, majd a hátánál fogva meglökte őt.

Az idős nő ettől a földre esett, és az arcát az aszfaltba ütötte. A vádlott ezután a nő segítésére érkező 65 éves sértettel kezdett dulakodni, őt is legalább egyszer a bal szeme felett megütötte. A két idős ember a koránál és fizikai állapotánál fogva a bűncselekmény elhárítására korlátozottan volt képes, és nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szereztek.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában