Erőszak

2023.11.06. 07:30

Nem kapott elsőbbséget a férfi, erőszakkal vett elégtételt érte az idős páron +videó

Két idős emberrel dulakodott az a férfi, aki nem kapott elsőbbséget egy komáromi áruház parkolójában.

Kemma.hu

Könnyű testi sértés bűntette miatt indult ügyben a Komáromi Járási Ügyészség vádiratot nyújtott be azzal a férfival szemben, aki két idős emberrel dulakodott a parkolóban, mert nem kapott elsőbbséget.

A vádirat szerint a sértettek február 26-án a komáromi áruház parkolójában nem adták meg az elsőbbséget az éppen arra gépkocsival közlekedő szlovák állampolgárságú férfinak, aki emiatt dühös lett. Az elkövető feldúlt állapotban kiszállt a gépkocsijából, majd a neki háttal az üzlet felé sétáló, 66 éves nő után szaladt, akinek először felhúzta a fejére a kabátja kapucniját, majd a hátánál fogva meglökte őt, aki ettől a földre esett, és az arcát az aszfaltba ütötte. Az elkövető ezután a nő segítésére érkező 65 éves társával kezdett dulakodni, őt is legalább egyszer a bal szeme felett megütötte.

A két idős koruknál és fizikai állapotuknál fogva a bűncselekmény elhárítására korlátozottan voltak csak képesek, nekik nyolc napon belül gyógyuló sérülésük keletkezett.

Az ügyészség a vádiratban arra tett indítványt, hogy a büntetlen, szlovák állampolgárságú  férfival szemben a Komáromi Járásbíróság tárgyalás mellőzésével, büntetővégzésben végrehajtásában felfüggesztett börtönbüntetést szabjon ki.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában