Részegen

2024.05.21. 07:42

Stukkerrel ment bulizni, 2 méterről lőtt arcon egy embert

A Komáromi Járásbíróság május 22-én tart tárgyalást annak a férfinak az ügyében, aki gáz-riasztó fegyverrel többször arcon lőtt egy másik bulizót. A tárgyaláson a bizonyítási eljárás tanúk meghallgatásával folytatódik.

Kemma.hu

A vádirat szerint, és mint arról korábban beszámoltunk, a vádlott 2022. november 12-én egy ácsi szórakozóhelyre indult, ahová magával vitte az engedéllyel tartott gáz-riasztópisztolyát is. A sértett is ott volt az ismerőseivel, hajnalban kimentek a szórakozóhely elé dohányozni.

Az ekkor már részeg vádlott odament az általa nem ismert, az utcán beszélgető sértetthez és társaihoz, majd minden előzmény nélkül belekötött a sértettel lévő egyik személybe, trágár szavakkal szidalmazta és megveréssel fenyegette őt. A sértett az ismerősének védelmére kelt és szólt a kötekedőnek, hogy fejezze be, amit csinál. A vádlott ekkor arcon ütötte őt, majd néhány lépést hátrált, és a ruházatából elővette a gumilövedéket is kibocsátó gáz-riasztópisztolyát, azzal megcélozta a tőle mintegy 2 méter távolságra álló sértett fejét és négy lövést adott le.

A fegyverből kibocsátott gumilövedékek közül legalább kettő a sértett arcát találta el, melynek következtében a férfi 8 napon túl gyógyuló orrcsonttörést szenvedett. A bántalmazás azonban súlyosabb sérülés, maradandó látáskárosodás okozására is alkalmas volt.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában