Vádemelés

2024.05.21. 06:45

Az esztergomi nőverő nem kímélte szomszédját +videó

Szomszédja hívta rá a rendőröket a hangosan bulizó férfira. Az esztergomi nőverő másnap számon kérte ezt ütések és rúgások formájában.

Kemma.hu

Súlyos testi sértés bűntette miatt indult ügyben az Esztergomi Járási Ügyészség vádat emelt azzal az esztergomi férfival szemben, aki a szomszédjának okozott súlyos sérülést. Az esztergomi nőverő egy rendőri intézkedést kért számon a szomszédján. Dr. Horváth Sándortól, a megyei főügyészség szóvivőjétől megtudtuk, hogy az ügyészség a vádiratban arra tett indítványt, hogy az Esztergomi Járásbíróság  a büntetlen, a bűncselekmény elkövetését beismerő férfival szemben végrehajtásában felfüggesztett szabadságvesztést szabjon ki.

Az esztergomi nőverő kézzel és lábbal is támadt

A vádirat szerint a férfi 2023. szeptember 15-re virradóan egy esztergomi ingatlanban szórakozott és italozott. A hajnali órákban a hangos zene miatt  szemközi ingatlan lakója, a sértett kezdeményezésére rendőri intézkedés történt, amelyet követően a hangoskodás megszűnt. A szomszéd 7 óra körüli időben a kapuját kinyitotta, ekkor a férfi ott megjelent, és számon kérte a rendőrség kihívása miatt. A férfi a női szomszédját szidalmazta, a vita során  ököllel többször megütötte, és megrúgta. A nőnek nyolc napon túl gyógyuló sérülése lett.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában