Erőszak

2024.04.01. 08:36

Nem bírta feldolgozni felesége tettét, kegyetlen bánásmódban részesítette emiatt a férj

A Komáromi Járásbíróság április 2-án első tárgyalását tartja a szexuális erőszak bűntette ügyében azzal a férfival szemben, aki feleségét bántalmazta többféle módon.

Kemma.hu

A Tatabányai Törvényszék vádirata szerint a vádlott és a sértett 2015. október 10-től 2023. március 13-ig házastársak voltak. A vádlott 2023. január 2-án átnézte a párja mobiltelefonját és tudomást szerzett annak adósságairól, amiről kérdőre vonta, folyamatosan szidalmazta és legkevesebb húsz alkalommal, tenyérrel, nagyobb erővel arcon, illetőleg tarkón ütötte. 

A vádlott eközben azzal fenyegette a másikat, hogy az adósságok miatt börtönbe juttatja és a közös gyerekeiket is elveszi tőle. Ennek nyomatékosítására egy olyan tartalmú okirat készítésére és aláírására kényszerítette, miszerint minden, a gyermekeik feletti szülői jogairól a férje javára lemond. 

Este tovább folytatta a sértett faggatását, egész éjjel folyamatosan bántalmazta, többször tarkón ütötte, combon és fenéktájon rúgta, mely bántalmazást a következő napokban is folytatta.

Ezen túlmenően 2023. január 3. és 6. között a vádlott a megfélemlítettel több alkalommal erőszakos szexuális cselekményt végzett. A sértett a bántalmazások következtében testszerte zúzódásokat szenvedett el, mely sérülések gyógytartama 8 napon belüli, azonban a bántalmazás alkalmas volt súlyosabb, nyolc napon túl gyógyuló sérülés okozására is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában