Megrögzött visszaeső

2024.04.03. 15:42

Nem sokáig bírta szabadlábon H.R.

Az oroszlányi férfi hét nap után került újra rács mögé bűncselekmények folyamatos elkövetése miatt. Újabb szabadulása után viszont már aznap őrizetbe vették, majd másnap letartóztatták lopás miatt.

Kemma.hu

Tavaly augusztus óta több lopás követett el oroszlányi üzletekben egy 37 éves férfi. Többnyire illatszereket, tisztítószereket és szeszes italokat zsákmányolt újra és újra. Alig fél év alatt 9 esetben követett el lopást.

A lopások sok kárt okoztak az üzleteknek
Nem tudott leállni a lopásokkal H.R.
Forrás: Shutterstock

A nyomozók H. R.-t január 21-én őrizetbe vették, az ügyészség pedig később el is rendelte a letartóztatását. Február 15-én szabadult, de 7 nap múlva már szabálysértési elzárását töltötte, ami március 25-ig tartott.

Újabb lopást követett el

A rekordokra törő férfi kalandos történte itt még nem ért véget, ugyanis rögtön a szabadulása napján egy áruházból ismét tisztálkodószereket akart ellopni, több mint 70 ezer forint értékben. A biztonsági őr azonban elkapta és a rendőrök kiérkezéséig visszatartotta. Ellene ekkor folytatólagosan elkövetett lopás vétségelkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. Az oroszlányi rendőrök ismét őrizetbe vették és az ügyészség másnap elrendelte a megrögzött visszaeső letartóztatását.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában