Halálos baleset

2024.04.12. 11:43

Helyszíni fotó: szörnyű részletek derültek ki a 117-es úti halálos balesetről +videó

Nem volt bekötve annak az autónak a sofőrje, aki kamionnal ütközött Esztergom és Tát között. A halálos balesetről helyszíni fotók is napvilágot láttak.

Kemma.hu

Mint ahogyan arról mi is beszámoltunk, tragédiával végződött egy baleset csütörtökön Esztergom és Tát között a 117-es úton, amikor egy autó és egy kamion ütközött. Most újabb részletek derültek ki a halálos balesetről.

halálos baleset, tát, 117-es út
Nem sok minden maradt az összetört autóból
Forrás: Tények

Ahogyan a Tények riportja nyomán a Bors is beszámolt róla, az autót egy középkorú nő vezette, akinek a biztonsági öve nem volt bekapcsolva. Az ütközés akkora erejű volt, hogy a nő kirepült a vezetőülésből, métereket repült, majd az útra zuhant. 

Életveszélyesen megsérült: a helyszínen sokáig küzdöttek az életéért. A balesethez mentőhelikoptert is riasztottak. 

A baleset következtében egy középkorú nő olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy bajtársaim a hosszas újraélesztési kísérlet ellenére sem tudták megmenteni az életét

– mondta el Perédi Péter, az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) kommunikációs munkatársa. Úgy tudni, az autós menet közben áttért a szembe sávba, ekkor ütközött az osztrák rendszámú kamionnal - derült ki a Tények riportjából.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában