Baleset

2024.04.11. 12:35

Újabb tragédia következett be a 117-es úton

A március végi baleset után ismét teljes útzárat kellett elrendelni a 117-es úton. Bár hamar érkezett a segítség, egy személy a helyszínen életét vesztette.

Walczer Patrik

Gányai Balázs rendőr őrnagy, a Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense megkeresésünkre elmondta, hogy a halálos baleset 10 óra 46 perc körül következett be Tátnál a 117-es úton.

A március végi baleset után ismét teljes útzárat kellett elrendelni a 117-es úton. Bár hamar érkezett a segítség, egy személy a helyszínen életét vesztette. Újabb tragédia.
Újabb tragédia következett be a 117-es úton.
Forrás: police.hu

Tájékoztatása szerint a 14. kilométerszelvényben egy személygépkocsi és egy kamion csapódott egymásnak. Az ütközés következtében egy hölgy kirepült az autóból, aki a helyszínen elhunyt. A helyszínelés és a műszaki mentés idejére teljes útzárat rendeltek el. A katasztrófavédelem közölte, hogy az esztergomi és nyergesújfalui hivatásos tűzoltók siettek helyszínre.

Március utolsó napjaiban is halálos baleset történt a 117-es úton. Akkor egy autó szarvassal ütközött az Esztergom-Kertváros és Kesztölc közötti szakaszon. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában