Versenyben

2024.03.05. 08:38

Az ország legjobbjai lehetnek az oroszlányi tűzoltók

Derekasan helyt állt az Oroszlányi Önkormányzati Tűzoltó-Parancsnokság csapata a közelmúltban. Első helyen végeztek a lánglovagok Esztergomban, a vármegyei Tűzoltó Műszaki-mentő versenyen.

Kemma.hu

Esztergom adott otthont a 2024-es év Komárom-Esztergom Vármegyei Műszaki Mentő versenynek. A közelmúltban történt megmérettetésen a tatabányai, komáromi és esztergomi hivatásos, valamint oroszlányi önkormányzati tűzoltók számoltak be tudásukról – számolt be róla a Komárom-Esztergom Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Első helyen végzett az Oroszlányi Önkormányzati Tűzoltó-Parancsnokság csapata a vármegyei Tűzoltó Műszaki-mentő versenyen Esztergomban.
Sári Ákos tűzoltó ezredes, vármegyei igazgató gratulált Czupár Tamásnak, az oroszlányiak irányítójának
Forrás: KEM Katasztófavédelem

Mint a KEVKI honlapján írják, a szakmai verseny fő célja, a tapasztalatszerzés, a tudás elmélyítése és a csapatszellem erősítése. Fontos volt a készülés, az erőpróba, hisz áprilisban mérik össze tudásukat a vármegyei legjobbak az országos versenyen.

Tűzoltók a legjobban között

A győzteseknek – komáromi hivatásos és oroszlányi önkormányzati – valamint minden résztvevő tűzoltónak Sári Ákos tűzoltó ezredes, vármegyei igazgató gratulált, aki megköszönte a magas színvonalon végrehajtott versenyfeladatokat.

Facebook-oldalán Czunyiné dr. Bertalan Judit országgyűlési képviselő is gratulált a csapatnak. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában