Elismerés

2024.03.25. 07:52

Kitüntették a tatabányai vonatgázolásnál segédkező polgárőrt

Oklevéllel díjazták a környei polgárőröket. Egyikük többek között a tatabányai vonatgázolás helyszínén is segédkezett.

Goletz-DeáK Viktória

Két környei polgárőr is kitüntetésben részesült. Környei Polgárőr és Önkéntes Tűzoltó Egyesület közösségi odalán számolt be arról, hogy március 22-én Mórahalmon tartotta a Magyar Közlekedéstudományi és Logisztikai Intézet és az Országos Polgárőr Szövetség a Közlekedésbiztonság területén elért kimagasló polgárőrök tevékenységének díjazását. Környéről Bakó Lili és Rózsa Máté polgárőrök vehették át Dr. Túros Andrástól az Országos Polgárőr Szövetség elnökétől, valamint Mayer András Jánostól a Magyar Közlekedéstudományi és Logisztikai Intézet ügyvezetőjétől az elismerő oklevelet és jutalmat.

Oklevéllel díjazták a környei polgárőröket. Egyikük többek között a tatabányai vonatgázolás helyszínén is segédkezett.
 Bakó Lili és Rózsa Máté polgárőrök kitüntetést vehettek át
Fotó: Környei Polgárőr és Önkéntes Tűzoltó Egyesület / Forrás: Facebook 

A polgárőr rendőrként is bizonyított

Bakó Lili neve ismerősen csenghet olvasóinknak. Ugyanis ő volt az egyik rendőr, aki elismerést vehetett át nemrég a tatabányai vonatgázolás helyszínén nyújtott gyors és szakszerű tevékenysége miatt. Mint arról korábban beszámoltunk, az életmentő rendőrök a március 4-én történt tragikus vonatgázolás tatabányai helyszínére riasztották. Az egyenruhások percek alatt a helyszínre értek és ellátták a súlyos sérültet. Helytállásukért Kuglics Dávid őrmestert és Fazekas Ádám őrmestert, illetve Bakó Lili őrmestert Boross Zoltán László rendőr ezredes, vármegyei rendőrfőkapitány dicséretben részesítette. A rendőrök először a Kemma.hu-nak meséltek a szörnyű tragédiáról. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában