Drog

2024.03.06. 06:25

Droggal és pisztollyal bukott le a rendőrök előtt a terjesztő

A dorogi nyomozók egy 29 éves nagysápi lakost vettek őrizetbe, aki a környéken drogot árult. Tőle kábítószernek számító pszichoaktív anyagot és egy engedély nélkül tartott pisztolyt foglaltak le az egyenruhások.

Kemma.hu

Ahogyan arról a rendőrség beszámolt, a nagysápi férfi 2023-ban és 2024-ben is új pszichoaktív anyagot értékesített, amiből rendszeres jövedelemre tett szert. Megvoltak az állandó vásárlói is, így bizakodhatott a stabil pénzkeresetben. Az eddig sikeres üzletének azonban a dorogi nyomozók véget vetettek, akik február 13-án kutatást tartottak nála.

A rendőrség által lefoglalt tárgyak és szerek
Forrás: police.hu

A rendőrök porciózáshoz szükséges mérlegeket, ismeretlen eredetű fehér port, valamint egy pisztolyt is lefoglaltak, aminek megszerzése és tartása engedélyköteles. Ezekkel viszont a 29 éves férfi nem rendelkezett. A dílert a nyomozók előállították a Dorogi Rendőrkapitányságra, ahol a vele szemben alkalmazott kábítószerteszt pozitív eredményt jelzett. Kereskedéssel elkövetett új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett és lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés bűntett miatt indult ellene eljárás. Kihallgatását követően őrizetbe vették, és a bíróság elrendelte letartóztatását. A rendőrség a fogyasztókat gyanúsítottként kihallgatta.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában