Ütközés

2024.02.06. 13:15

Újabb helyszíni fotókon a Tokodon történt vonatbaleset

Február 5-én, hétfő délután az Esztergomból 14:42-kor indult és Komáromba tartó személyvonat összeütközött egy kisteherautóval Tokodon. Az baleset következében a gépkocsi vezetője megsérült.

Kemma.hu

Tokodon, a Gyár utcai vasúti átjárónál történt a baleset

Forrás: Nyergesújfalui Katasztrófavédelmi Őrs

Fotó: Wencz Imre tű. őrmester

Mint ahogyan arról beszámoltunk, egy kis sebességgel közlekedő vagonos motorvonat ütközött hétfő délután egy, a vasúti síneken épp áthaladni készülő kisteherautóval Tokodon, a Gyár utcai vasúti átjáróban. Most a katasztrófavédelem új képeket tett közzé az esetről. 

Gányai Balázs rendőr őrnagy, a Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense megkeresésünkre akkor elmondta, hogy a nyergesújfalui hivatásos tűzoltók áramtalanították a gépjárművet, és az utasok biztonságos leszállítását segítették. A vonaton harminchatan, a gépjárműben hárman – két felnőtt és egy gyermek – utaztak. A kisteherautó utasait kórházba szállították, a vonaton senki nem sérült meg. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában