Indítvány

2024.02.26. 11:58

Késsel szúrta nyakon ismerősét a tatabányai lakásban, majd menekülőre fogta

További hónapokra is letartóztatásban tartanák az ismerősét leszúró nőt. Az elkövető késsel szúrta meg áldozatát még tavaly májusban Tatabányán.

Kemma.hu

Emberölés bűntettének kísérlete miatt folyamatban lévő ügyben a Komárom-Esztergom Vármegyei Főügyészség indítványozta annak a nőnek a letartóztatásának meghosszabbítását, aki ismerősét nyakon szúrta késsel. Dr. Stoller Katalintól, a vármegyei főügyészség helyettes szóvivőjétől megtudtuk, hogy két hónappal hosszabbítanák meg a letartóztatást.

Késsel szúrta nyakon ismerősét

A nő letartóztatását az ügyészség indítványára a Tatabányai Járásbíróság 2023. június 2-án rendelte el, határidejét legutóbb március 2-ig hosszabbította meg. Az újabb indítvány szerint a letartóztatás fenntartása szükséges a terhelt jelenlétének büntetőeljárás során történő biztosításához és a bűnismétlés megakadályozása érdekében.

A nő május 31-én, éjjel 1 órakor egy tatabányai lakásban ismerősére támadt, majd egy 7 centiméteres pengehosszúságú késsel nyakon szúrta. A büntetett előéletű elkövető elfogásakor, amikor meglátta a helyszínhez érkező járőrautót, a rendőrök elől futva, felszólítás ellenére megpróbált elszökni, amellyel csak azért hagyott fel, mert a gépkocsival utolérték.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában