Rátámadt

2023.11.27. 19:54

Nyakon szúrta, majd elfutott a nő - emberölési kísérlet a vád

A Komárom-Esztergom Vármegyei Főügyészség emberölés bűntettének kísérlete miatt indult ügyben indítványt tett annak a nőnek a letartóztatása meghosszabbítására, aki egy tatabányai lakásban nyakon szúrt egy férfit.

Kemma.hu

A megalapozott gyanú szerint, és mint arról korábban beszámoltunk, az italozó életmódot folytató, büntetett előéletű nő május 31-én, hajnali 1 órakor egy tatabányai lakásban a vele ott tartózkodó férfira támadt, majd egy késsel nyakon szúrta. A rendelkezésre álló adatok szerint a nő elfogásakor, amikor meglátta a helyszínhez érkező járőrautót, a rendőrök elől futva, felszólítás ellenére megpróbált elszökni, amellyel csak azért hagyott fel, mert a gépkocsival utolérték.

A Tatabányai Járásbíróság a főügyészség indítványára június 2-án egy hónap időtartamra elrendelte a nő letartóztatását. A főügyészség indítványt tett a nő letartóztatásának további három hónappal történő meghosszabbítására, tekintettel arra, hogy a rendőrök elől elmenekült, továbbá vele szemben továbbra is fennáll a bűnismétlés veszélye. A főügyészség indítványáról a Tatabányai Járásbíróság nyomozási bírája a gyanúsított kihallgatását követően, ülésen fog dönteni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában