Ítélet

2024.02.02. 08:13

Felfüggesztett kapott a nyergesi építkezésen ásóval karatézó férfi +videó

A balhézó férfit a támadása után úgy kellett leteperni, hogy végre megnyugodjon. Most jogerős ítélet született az ügyében.

Kemma.hu

A Tatabányai Törvényszék tájékoztatása szerint az Esztergomi Járásbíróság büntetővégzést hozott azzal a férfival szemben, aki munkahelyi vita miatt  ásóval támadt munkatársára a nyergesi építkezésen. A járásbíróság a férfival szemben 1 év 4 hónap, végrehajtásában 2 évre felfüggesztett börtönbüntetést szabott ki. Dr. Horváth Sándortól, a megyei főügyészség szóvivőjétől megtudtuk, hogy a büntetővégzés jogerős, azt az ügyész is tudomásul vette.

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, 2023. május 5-én egy nyergesi építkezésen dolgozott segédmunkásként a támadó. Szintén ezen az építkezésen dolgozott egy másik férfi, akivel vitába keveredett. A vita következtében egy ásó is előkerült, amivel a támadó egy alkalommal a vele szemben közeledő férfi irányába suhintott, ez elől a megtámadott férfi félrehajolt, az ütést a bal kezével hárította, ráfogott az ásó nyelére. Egy másik férfi kicsavarta az elkövető kezéből az ásót, miközben  a támadó férfi a sértettet megrúgta. Ez után az agresszort földre teperték, hogy nyugodjon le.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában