Fokozott ellenőrzés

2024.02.23. 07:30

45 találata volt az ácsi zsaruknak

Ellepték Ácsot a rendőrök január 19. és február 19. között. A város bűnügyi és közbiztonsági helyzetének javítását célozták meg a fokozott ellenőrzéssel.

Kemma.hu

A helyi járőrök 17 esetben voltak kénytelenek az ellenőrzés során személyes szabadságot korlátozni. Ezek közül kiemelkedő teljesítménynek mondható, hogy 3 esetben bűncselekmény elkövetése közben értek letten elkövetőket. 

További 3 esetben bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható személyeket fogtak el, valamint 7 esetben körözött személyeket szűrtek ki közterületen.  A rendőrök közlése szerint az intézkedések során 2 esetben kábítószer birtoklása is felmerült az intézkedés alá vont személyeknél. Az ácsi rendőrök mindezeken túl 5 esetben kezdeményeztek büntetőeljárást, és 13 esetben tettek szabálysértési feljelentést különböző cselekmények elkövetése miatt január 19. és február 19. között.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában