Fejlemény

2024.01.16. 09:27

Letartóztathatják az Oroszlányban elfogott tolvajokat

A Tatabányai Járási Ügyészség két férfi letartóztatására tett indítványt, akiket a napokban fogtak el az oroszlányi rendőrök.

Kemma.hu

Mint ahogyan arról tegnap beszámoltunk, rablókat fogtak az oroszlányi rendőrök, akik egy éjszaka folyamán betörtek egy tárolóba, és onnan szerszámokat és barkácsgépeket vittek el. Most újabb fejleményeket tudtunk meg az ügyről.

Az Oroszlányi Rendőrkapitányság előterjesztése alapján a Tatabányai Járási Ügyészség két férfi letartóztatására tett indítványt. Az ügyészség indítványa szerint a letartóztatásra a bűnismétlés lehetőségének megakadályozása érdekében van szükség. 

Dr. Horváth Sándortól, a Komárom-Esztergom Vármegyei Főügyészség sajtószóvivőjétől megtudtuk, hogy mindkét elkövetővel szemben van folyamatban más büntetőeljárás, amelynek hatálya alatt követték el az újabb bűncselekményeket, az egyik férfi büntetett előéletű. Az indítvány alapján a Tatabányai Járásbíróság az elkövetőket meghallgatja, azt követően hozza meg végzését.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában