Baleset

2024.01.18. 14:26

Több műszaki mentéshez is vonultak vármegyénk tűzoltói a hét első felében

Akadt munkája bőven az egyenruhásoknak a héten idáig.

Kemma.hu

Több balesetről számolt be minap a vármegyei katasztrófavédelem a hivatalos oldalán. Mint ahogyan arról mi is beszámoltunk, kisbusz és személygépkocsi ütközött hétfő hajnalban az 1-es főúton, Szomód térségében. 

A helyszínre riasztott komáromi hivatásos tűzoltók a személygépjárművet áramtalanították, majd a helyszínt biztosították és a forgalom irányítását végezték. A járműben egyedül utazó sofőrt a mentőszolgálat munkatársai a helyszínről kórházba szállították. A balesetben megrongálódott gépjármű elszállításáról a tulajdonos gondoskodott.

Megcsúszott és felborult egy személygépjármű szerdán, dél magasságában a 11-es út Pilismarót és Esztergom közti útszakaszán. Az esethez riasztott esztergomi hivatásos tűzoltók a helyszín biztosításában vettek részt, a jármű áramtalanítását hajtották végre, majd a mentőszolgálat munkatársainak nyújtottak segítséget, akik az autóban utazó öt ember ellátásáról gondoskodtak. A műszaki mentés idején, a szakaszon teljes útzár volt érvényben. 

Emellett összeütközött két személygépkocsi kedd este Mocsán, a 8139-es út 11-es és 12-es kilométere közötti szakaszán is. Az autókban összesen hét ember ült. A műszaki mentéshez kiérkező komáromi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket és a helyszín biztosításában vettek részt. 

A járművek az úttestet elhagyva álltak meg az ütközést követően így fogalmi akadály megszüntetésére a tűzoltók részéről nem volt szükség. A balesettel összefüggésben a mentőszolgálat egy ember ellátásáról gondoskodott – közölte a katasztrófavédelem.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában