Garázdaság

2024.01.11. 14:58

Ittas cimborák estek egymásnak, kés is előkerült az esztergomi vasútállomáson

Az óév végére és az újév elejére is jutott Esztergomban verekedésből. Egyik esetben kés, míg a másik esetben mankó okozott sérülést.

Kemma.hu

A rendőrség tájékoztatása szerint az esztergomi vasútállomáson 2023. december 29-én délután egy ittas, 32 éves férfi pofon vágta a szintén ittas barátját, hogy ne feküdjön a padon. Több sem kellett az 58 éves cimborának, egy nála lévő késsel visszatámadt, és barátjának könnyű sérülést okozott. Az esztergomi rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki őket, a 32 éves ellen garázdaság, míg az 58 évessel szemben felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntette miatt indult eljárás.

Pár nappal később, január 3-án ismét két férfi szólalkozott össze Esztergomban. Egyikük, egy ittas 37 éves férfi megrúgta az ismerősét, aki a padon ült. Az 58 éves bántalmazott válaszul a mankójával kétszer fejbe vágta. A tettlegességet a két fedél nélküli ember a földön akarta folytatni, de a járókelők szétválasztották őket. Cselekményük kihívóan közösségellenes és erőszakos volt. Garázdaság miatt indult ellenük eljárás.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában