Ez volt 2023

2024.01.05. 09:41

Felelőtlen előzés okozott tragédiát: 2023 utolsó hónapjaiban is több baleset volt a vármegyénk útjain

Felelőtlen előzés követelt életet Környénél, három teherautó és kamion szaladt egymásban az autópályán. 2023 utolsó hónapjaiban is sok baleset volt vármegyénkben.

Kemma.hu

A Tata és Környe között a november 4.-én este történt tragikus balesetet egy felelőtlen előzés okozta. A rendőrségtől megtudtuk, hogy a balesetben egy 37 éves környei férfi vesztette életét. A sofőr nem használta a biztonsági övet. A nagy sebességű ütközés pillanatában azonnal szörnyethalt. A katasztrófavédők helyszíni fotókat is közöltek a frontális karambolról. Az Országos Mentőszolgálat kommunikációs munkatársa elmondta, hogy az előző autót vezető középkorú férfi és egy fiatalkorú gyermek súlyosan, két fiatalkorú gyermek és egy középkorú nő könnyebben sérült. 

A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint traktor és személyautó ütközött Környén, a Beloiannisz utcában október 26.-án. A baleset helyszínére a tatabányai hivatásos, az oroszlányi önkormányzati és a környei önkéntes tűzoltók vonultak ki. A műszaki mentési munkálatokat a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítja. A személyautó egyik utasa beszorult, akit a rajok kiemeltek a járműből és átadtak a mentőszolgálat munkatársainak. A baleset helyszínére mentőhelikopter is érkezett. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

Három teherautó és egy kamion szaladt egymásba az M1-es autópályán október 9.-én Ács térségében. A tűzoltók mellett a mentőknek is a helyszínre kellett sietniük. A durva balesetről helyszíni fotókat is közöltek a tűzoltók. Az egységek a rendőrségi helyszínelés után kamionmentő segítségével megszüntették a forgalmi akadályt és áramtalanították a járműveket. A balesettel összefüggésben a mentőszolgálat munkatársai egy embert kórházba szállítottak. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában