Tragédia

2023.11.06. 17:30

Újabb szörnyű képek: felelőtlen előzés okozta a 37 éves férfi halálát Környénél

A Tata és Környe között szombat este történt tragikus balesetet egy felelőtlen előzés okozta. A katasztrófavédők helyszíni fotókat közöltek most a frontális karambolról.

Kemma.hu

Szörnyű tragédia árnyékolta be a szombatot, ugyanis ahogy arról már korábban beszámoltunk, halálos baleset történt Tata és Környe között. Két autó karambolozott frontálisan. A vétlen autós sofőrje a helyszínen azonnal életét vesztette, a másik kocsiban ülő 5 tagú családot a Szent Borbála Kórházba kellett szállítani.

A rendőrségtől megtudtuk, hogy a balesetben egy 37 éves környei férfi vesztette életét. A sofőr nem használta a biztonsági övet. A nagy sebességű ütközés pillanatában azonnal szörnyethalt. 

A tragikus balesetről a katasztrófavédők helyszíni fotókat is megosztottak, melyeken jól látszódik, hogy mekkora erejű volt az ütközés. Mindkét autó eleje szinte megsemmisült a karambolban.

A Tények riportjából kiderült, hogy a baleset egy figyelmetlen előzés következménye volt. Az Országos Mentőszolgálat kommunikációs munkatársa elmondta, hogy az előző autót vezető középkorú férfi és egy fiatalkorú gyermek súlyosan, két fiatalkorú gyermek és egy középkorú nő könnyebben sérült. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában