Részletek

2023.11.06. 09:12

Megtudtuk, hogy ki halt meg a szombati Tata és Környe közötti frontális karambolban

A két autó szemből frontálisan ütközött. A járművek eleje szinte teljesen megsemmisült.

Goletz-DeáK Viktória

Nem volt bekötve a biztonsági öve annak a férfinak, aki meghalt a szombati Tata-Környe közötti balesetben. A Komárom-Esztergomi Vármegyei Rendőr-főkapitányság megkeresésünkre azt is elárulta, hogy a vétkes autóban egy öt tagú család utazott. A szülőket és a három gyereket is kórházba szállították. 

– A balesetben egy 37 éves környei férfi hunyt el, aki a jelenlegi adatok szerint nem használta a biztonsági övet. Az okozó gépkocsiban utazó nő és férfi használta a biztonsági övet, a hátul utazó hárman gyermek pedig gyermekbiztonsági rendszerbe volt rögzítve – válaszolta megkeresésünkre a rendőrség. 

Mint arról korábban beszámoltunk: szombaton délután frontálisan karambolozott két személyautó a 8119-es út Tata és Környe közötti szakaszán, Környe közelében. A Környei Polgárőr és Önkéntes Tűzoltó Egyesület közösségi oldalán számolt be arról, hogy a balesethez a tatabányai hivatásos, az oroszlányi önkormányzati és a környei önkéntes tűzoltók vonultak ki és áramtalanították a gépkocsikat.

A műszaki mentést a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányította. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták. A baleset következtében egy fő a helyszínen életét vesztette, további 5 főt a tatabányai Szent Borbála Kórházba szállítottak kivizsgálásra.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában