Vádemelés

2023.12.08. 22:15

Tatabányán, a nyílt utcán többször rálőtt, majd hátba szúrta exe új párját férfi

Emberölés kísérlete miatt emeltek vádat a férfi ellen.

Kemma.hu

A Komárom-Esztergom Vármegyei Főügyészség emberölés bűntettének kísérlete miatt vádat emelt azzal a férfival szemben, aki március 17-én, Tatabányán gázriasztófegyverrel és késsel támadt egy férfire. A vádiratban azt indítványozták, hogy a Tatabányai Törvényszék börtönbüntetésre ítélje, tiltsa el a közügyektől, és vegye el tőle a feltételes szabadságra bocsátás lehetőségét.

A vádirat szerint a támadó akkor rántott fegyvert, amikor volt barátnőjét meglátta a másik férfivel az utcán. Meg akarta őt ölni, és gázriasztófegyverrel közelről, több alkalommal rálőtt a férfire, aki a földre esett. Ekkor kést szúrt a hátába. A megtámadott fél életveszélyes sérüléseket szenvedett. 

A támadó letartóztatásban van jelenleg is, legutóbb afőügyészség indítványára a járásbíróság december 17-ig hosszabbította azt meg, mert fennállt a bizonyítás megnehezítésének, valamint a bűnismétlésnek a veszélye.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában