Letartóztatás meghosszabbítása

2023.07.21. 16:30

Rémálom a tatabányai utcán: először többször rálőtt, majd késsel szurkálta meg a férfit

A bíróság továbbra sem engedi emberek közé a tatabányai lövöldözőt, aki exe új párájára nem csak rálőtt, késsel meg is szurkálta.

Kemma.hu

A Tatabányai Törvényszék tájékoztatása szerint a főügyészség indítványára a járásbíróság szeptember 17-ig meghosszabbította annak a férfinek a letartóztatását, aki Tatabányán lövöldözött gázriasztó fegyverrel. Dr. Borbély Veronikától, a megyei főügyészség helyettes szóvivőjétől megtudtuk, hogy a letartótatás meghosszabbítása azért szükséges, mert a vádlottal szemben továbbra is fennáll a bizonyítás megnehezítésének a veszélye.

A megalapozott gyanú szerint a férfi március 17- én az esti órákban Tatabányán sétált, amikor összetalálkozott az ittas állapotú sértettel és annak párjával, aki korábban a gyanúsított barátnője volt. A férfi ekkor egy gázriasztófegyverrel közelről, több alkalommal rálőtt a sértettre, aki a lövések hatására a földre esett. Ezt követően a gyanúsított egy késsel, több alkalommal a hátán megszúrta a férfit, akinek a bántalmazás következtében életveszélyes sérülése keletkezett.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában